googlebe7c5e884b9235f0.html

#dagensskrivbord

 Jag har slagit mig ner i en grön snurrfåtölj som påminner om Barbapapa. På bordet intill mig sitter en klisterlapp: endast restaurangens gäster, men den är det ingen som bryr sig om. Skarvsladdar löper kors och tvärs över golvet. En spansktalande redaktion har just packat upp sina laptops och en av dem videofilmar en intensiv diskussion. En fransktalande fotograf placerar en bohemisk man i lila linneeskjorta mot det gröna draperiet, alldeles bakom mig sätter två mycket unga kvinnor samman en enkät om medborgarinflytande. En servitris serverar kaffe till en pappa i randig tröja. Den spanska redaktionen packar upp en påse med chokladdoppade donouts och ställer en flaska Cola mitt på bordet. Servitrisen återvänder till sin disk. Här råder gatans parlament. 

Etiketter: #dagensskrivbord

Kommentera gärna: